NIEUWS

Welkom op onze nieuwtjes pagina! We zijn verheugd u hier te verwelkomen en streven ernaar om uw ervaring zo optimaal mogelijk te maken. Ons doel is om u te voorzien van relevante en boeiende informatie die aansluit bij uw interesses en behoeften. Echter, we realiseren ons dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom moedigen we u aan om ons te laten weten als u iets mist of als u suggesties heeft om onze website te verbeteren. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons en helpt ons om onze diensten nog beter af te stemmen op uw wensen. Aarzel dus niet om ons een e-mail te sturen met uw opmerkingen, suggesties of ideeën. We kijken ernaar uit om van u te horen en willen u alvast hartelijk bedanken voor uw reactie!

Duurzaamheid

Sinds 22 juli 2020 heeft het Buurtcentrum Limbrichterveld een belangrijke mijlpaal bereikt in zijn streven naar duurzaamheid en het neutraliseren van zijn CO2-uitstoot. Met maar liefst 122 zonnepanelen op het dak heeft het buurtcentrum een krachtige stap gezet in het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Deze zonnepanelen voorzien op een milieuvriendelijke manier de luchtbehandelingssystemen, waaronder verwarming en ventilatie, van de benodigde elektriciteit. Dit initiatief draagt niet alleen bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, maar toont ook een sterke toewijding aan het verbeteren van het lokale klimaat.

In aanvulling op de zonnepanelen heeft het Buurtcentrum Limbrichterveld ook energiezuinige LED-verlichting geïnstalleerd, waardoor het energieverbruik verder wordt verminderd. 

Deze verlichting draagt niet alleen bij aan het verminderen van de elektriciteitskosten, maar vermindert ook de impact op het milieu door minder energie te verbruiken.

De installatie van de zonnepanelen werd mogelijk gemaakt door het deskundige team van Zonnepanelen Parkstad, wat getuigt van een vruchtbare samenwerking tussen lokale bedrijven die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling.

Als u meer wilt weten over de duurzame initiatieven die het Buurtcentrum Limbrichterveld heeft genomen, nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met Jim Rosbak. Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen over de stappen die zijn gezet om het buurtcentrum te transformeren tot een groenere en duurzamere locatie.

Computerhulp

Op dinsdagochtend, tussen 10.30 en 12.30 uur, staat het Buurtcentrum voor u klaar om te helpen bij problemen met uw computer, tablet en smartphone/gsm. Of het nu gaat om softwareproblemen, instellingen die u niet begrijpt of gewoon algemene vragen over het gebruik van uw apparaat, ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen.

Daarnaast bieden wij ook computerlessen aan, speciaal ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen. Of u nu wilt leren hoe u e-mails kunt versturen, sociale media kunt gebruiken, documenten kunt maken of gewoonweg meer vertrouwd wilt raken met uw apparaat, wij zijn er om u te begeleiden. Onze aanpak is gericht op praktische vaardigheden, waarbij de nadruk ligt op het zelf doen en ervaren. We vermijden overmatige theoretische uitleg en moedigen actief leren aan door u te helpen direct op uw eigen apparaat aan de slag te gaan.

Als u geïnteresseerd bent en meer informatie wenst over onze computerlessen of als u gewoon even wilt binnenlopen om uw vragen te bespreken, nodigen wij u van harte uit om op dinsdagochtend langs te komen. U kunt ook gerust bellen om een afspraak te maken, zodat we een tijd kunnen plannen die voor u het beste uitkomt. We kijken ernaar uit om u te helpen uw digitale vaardigheden te verbeteren en u meer vertrouwen te geven in het
gebruik van uw apparaten.

Buurtcentrum Limbrichterveld een gezellig samenzijn voor iedereen

Ruimte nodig?

Als u nog op zoek bent naar een vaste locatie om regelmatig bijeenkomsten te organiseren met zowel kleine als grotere groepen mensen, dan biedt het Buurtcentrum mogelijk de ideale oplossing. We hebben verschillende ruimtes beschikbaar die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en groepsgrootte. Of het nu gaat om vergaderingen, workshops, trainingen, lezingen, sociale bijeenkomsten of andere evenementen, wij staan klaar om u te faciliteren. Onze ruimtes zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals audiovisuele apparatuur, projectoren, internettoegang en comfortabele zitplaatsen.

Als u meer informatie wilt over onze beschikbare ruimtes, de faciliteiten die we bieden of als u een rondleiding wilt plannen om de mogelijkheden te bekijken, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw bijeenkomsten, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van uw doelen en het creëren van waardevolle ervaringen voor uw deelnemers. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te ondersteunen bij uw evenementen.