Logo Buurtcentrum Limbrichterveld

Welkom op onze nieuwtjes pagina. Deze pagina is er vooral om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mist u iets of heeft u een idee hoe wij onze website kunnen verbeteren, laat het dan even weten en stuur gewoon een e-mail. Alvast bedankt voor uw reactie.

Uw zult er in het dagelijks gebruik niets van merken maar vanaf 22 juli 2020 heeft het Buurtcentrum Limbrichterveld een belangrijke stap gezet in het duurzaam omgaan met energie en CO2 neutraal worden.

IMG_0004

Er liggen 122 zonnepanelen op het dak om op een milieu vriendelijke wijze de luchtbehandeling zoals verwarming en ventilatie van elektriciteit te voorzien.  Samen met de energiezuinige led verlichting die al eerder is aangebracht doet ook het Buurtcentrum Limbrichterveld hiermee een bijdrage aan een beter klimaat. De zonnepanelen op het Buurtcentrum zijn geplaatst door Zonnepanelen Parkstad. Wilt u meer weten over de stappen die op dit gebied al zijn gezet, klop dan even aan bij Jim Rosbak.

Op dinsdagochtend tussen 10.30 en 12.30 kunt u in het Buurtcentrum terecht voor problemen met computer, tablet en smartphone/gsm.

U kunt ook in het buurtcentrum terecht voor computerles, zelfs op uw eigen tablet of laptop. In overleg kunt u hier precies leren waar U behoefte aan heeft. Het gaat om het zelf doen, dus weinig theorie en met hulp veel zelf doen op uw apparaat.

Graag meer info, stap dan op dinsdagmorgen even binnen of bel even om een afspraak te maken.

                

 

Buurtcentrum Limbrichterveld een gezellig samenzijn voor iedereen

Zoekt u nog een vaste ruimte om regelmatig een bijeenkomst met een kleinere of grotere groep mensen bij elkaar te komen, neem even contact met ons op voor meer informatie.