Nieuwtjes

Logo Buurtcentrum Limbrichterveld

Welkom op onze nieuwtjes pagina. Deze pagina is er vooral om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mist u iets of heeft u een idee hoe wij onze website kunnen verbeteren, laat het dan even weten op onze blog pagina of stuur gewoon een e-mail. Alvast bedankt voor uw reactie.

 

 

 

 

De eerst volgende Masoek Sadja 28 februari 2020

 

 

 

 

De volgende bijzonder gezellige Pelita eettafel is op 12 maart.

Wilt U er iets meer over weten, kijk dat even op Pelita pagina.

 

 

 

 

 

Gezellig Matinee op zondag 22 maart 20202

Op dinsdagochtend tussen 10.30 en 12.30 kunt u in het Buurtcentrum terecht voor problemen met computer, tablet en smartphone/gsm.

U kunt ook in het buurtcentrum terecht voor computerles, zelfs op uw eigen tablet of laptop. In overleg kunt u hier precies leren waar U behoefte aan heeft. Het gaat om het zelf doen, dus weinig theorie en met hulp veel zelf doen op uw apparaat.

Graag meer info, stap dan op dinsdagmorgen even binnen of bel even om een afspraak te maken.

                

 

 

 

 

Alvast voor de agenda……op 29 maart 2020 is de voorjaars rommelmarkt in het Buurtcentrum Limbrichterveld. Nadere informatie volgt op deze website en op onze Facebookpagina. Like deze pagina en u krijgt een berichtje.

 

Altijd al eens willen leren bridgen?
Dat kan nu ook in het Buurtcentrum Limbrichterveld

Kijk even op de bridge-pagina.

dridge buurtcentrum limbrichterveld
Buurtcentrum Limbrichterveld een gezellig samenzijn voor iedereen

Zoekt u nog een vaste ruimte om regelmatig een bijeenkomst met een kleinere of grotere groep mensen bij elkaar te komen, neem even contact met ons op voor meer informatie.