Nieuwtjes

Logo Buurtcentrum Limbrichterveld

Welkom op onze nieuwtjes pagina. Deze pagina is er vooral om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mist u iets of heeft u een idee hoe wij onze website kunnen verbeteren, laat het dan even weten op onze blog pagina of stuur gewoon een e-mail. Alvast bedankt voor uw reactie.

 

 

 

 

 

 

Super gezellig, het Pelita Kerst matinee in het Buurtcentrum Limbrichterveld

 

 

 

Computerhulp in buurtcentrum Limbrichterveld

 

 

 

​———————————————————–

Op dinsdagochtend tussen 10.30 en 12.30 kunt u in het Buurtcentrum terecht voor problemen met computer, tablet en smartphone/gsm.

U kunt ook in het buurtcentrum terecht voor computerles, zelfs op uw eigen tablet of laptop. In overleg kunt u hier precies leren waar U behoefte aan heeft. Het gaat om het zelf doen, dus weinig theorie en met hulp veel zelf doen op uw apparaat.

Graag meer info, stap dan op dinsdagmorgen even binnen of bel even om een afspraak te maken.

Vanaf 10 juli kunt u wekelijks op woensdag tussen 13.30 en 16.30 terecht voor alle vragen en opmerkingen m.b.t. de Proeftuin aardgasvrij Limbrichterveld

Het Buurtcentrum heeft ook gekozen voor het groene net.

Kijk voor meer info ook even hier 

———————————————————–

———————————————————–

De Facebookpagina van het Buurtcentrum Limbrichterveld is ook in de lucht.Wij waarderen het als u onze pagina even bekijkt en een like geeft.

Kijk even op: 
https://www.facebook.com/BuurtcentrumLimbrichterveld

Voor onze website zijn wij op zoek naar informatie en mogelijk ook foto’s over het verleden van het Buurtcentrum. Kortom, hoe is het allemaal ooit begonnen, wanneer was dat en wat waren belangrijke momenten voor ons buurtcentrum. Kunt u een steentje bijdragen, laat het even weten.

———————————————————–

Buurtcentrum Limbrichterveld een gezellig samenzijn voor iedereen

———————————————————–

Zoekt u nog een vaste ruimte om regelmatig een bijeenkomst met een kleinere of grotere groep mensen bij elkaar te komen, neem even contact met ons op voor meer informatie.