Home

Logo Buurtcentrum Limbrichterveld
Kijk ook op onze Facebookpagina. Zie link onderaan de pagina.

Graag snel op de hoogte van het laatste nieuws in het Buurtcentrum Limbrichterveld, kijk dan even de pagina Nieuwtjes.

  • In opvolging van de landelijke maatregelen heeft het buurtcentrum Limbrichterveld besloten om per 1 juni 2020 geleidelijk weer activiteiten op te starten met inachtneming van alle RIVM voorschriften.  Voor de doorgang van activiteiten andere partijen in het buurtcentrum kunt u bij de organisatie van deze activiteit informeren of deze ook weer start.

    Op onze website en facebookpagina zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden. Kijk ook op onze activiteitenpagina

     

Vanaf 3 juli starten op vrijdagavond onze kienavonden weer. Kijk eerst even op onze Kienpagina.

 

 

Voor individuele situaties kunt u met al uw vragen over (mantel)zorg, inkomen, voorzieningen, ontmoeting, de buurt, schulden, vrijwilligerswerk, beweging, eenzaamheid, opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij het Sociaal Plein, ook hier in het buurtcentrum. Hier helpen wij u graag verder, voor uzelf, voor een ander of voor iemand waarover u zich zorgen maakt.

Naast de reeds georganiseerde activiteiten kan het buurtcentrum u ook een ruimte met alle faciliteiten bieden voor een bijeenkomst die u los van het buurtcentrum wil organiseren.

Kortom, u kunt zelf beleven dat het Buurtcentrum leeft. Stap gerust eens binnen en overleg wat wij voor u kunnen betekenen.