Home

Logo Buurtcentrum Limbrichterveld
Kijk ook op onze Facebookpagina. Zie link onderaan de pagina.

Graag snel op de hoogte van het laatste nieuws in het Buurtcentrum Limbrichterveld, kijk dan even de pagina Nieuwtjes.

  • De meeste activiteiten zijn weer opgestart. Mede doordat iedereen de Rivm regels in acht neemt kan er weer heel veel. Ook het buurtcentrum vindt dit erg belangrijk en rekent op uw medewerking.

  • Vanaf 22 juli liggen er in het Buurtcentrum 122 zonnepanelen op het dak, om op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan onze leefomgeving.
    Kijk op onze nieuwtjes pagina voor meer informatie.

 

 

 

Voor individuele situaties kunt u met al uw vragen over (mantel)zorg, inkomen, voorzieningen, ontmoeting, de buurt, schulden, vrijwilligerswerk, beweging, eenzaamheid, opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij het Sociaal Plein, ook hier in het buurtcentrum. Hier helpen wij u graag verder, voor uzelf, voor een ander of voor iemand waarover u zich zorgen maakt.

Naast de reeds georganiseerde activiteiten kan het buurtcentrum u ook een ruimte met alle faciliteiten bieden voor een bijeenkomst die u los van het buurtcentrum wil organiseren.

Kortom, u kunt zelf beleven dat het Buurtcentrum leeft. Stap gerust eens binnen en overleg wat wij voor u kunnen betekenen.