Home

Logo Buurtcentrum Limbrichterveld
Kijk ook op onze Facebookpagina. Zie link onderaan de pagina.

Nieuwtjes.

  • Kijk voor het laatste nieuws altijd even op deze website of onze Facebookpagina.
  • Tot nader order zullen de activiteiten in het Buurtcentrum beperkt doorgaan. Als de organisatie van uw activiteit bij een andere organisatie ligt dan het Buurtcentrum, informeer dan bij deze andere organisatie of uw activiteit door gaat.

 

2e kans voor bezoek aan 
Biomassa Energiecentrale Sittard

Was u de vorige keer graag naar de Biomassa Energiecentrale Sittard gegaan maar lukte dat net niet, dan is hier uw 2e kans. 

Lees verder….

 

 

 

Voor individuele situaties kunt u met al uw vragen over (mantel)zorg, inkomen, voorzieningen, ontmoeting, de buurt, schulden, vrijwilligerswerk, beweging, eenzaamheid, opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij het Sociaal Plein, ook hier in het buurtcentrum. Hier helpen wij u graag verder, voor uzelf, voor een ander of voor iemand waarover u zich zorgen maakt.

Naast de reeds georganiseerde activiteiten kan het buurtcentrum u ook een ruimte met alle faciliteiten bieden voor een bijeenkomst die u los van het buurtcentrum wil organiseren.

Kortom, u kunt zelf beleven dat het Buurtcentrum leeft. Stap gerust eens binnen en overleg wat wij voor u kunnen betekenen.