Home

Logo Buurtcentrum Limbrichterveld
Kijk ook op onze Facebookpagina. Zie link onderaan de pagina.

De meeste activiteiten zijn weer opgestart. Mede doordat iedereen de Rivm regels in acht neemt kan er weer heel veel.
Ook het buurtcentrum vindt dit erg belangrijk en rekent op uw medewerking.Graag snel op de hoogte van het laatste nieuws in het Buurtcentrum Limbrichterveld, kijk dan even de pagina

Nieuwtjes.

  • In verband met de landelijke maartregelen kan de  KIENAVOND tot nader te bepalen datum NIET DOORGAAN. Wij stellen de veiligheid van onze bezoekers boven het geldelijk gewin. Kijk voor het laatste nieuws altijd even op deze website of onze Facebookpagina.
  • Als de organisatie van uw aktiviteit bij een andere organisatie ligt dan het buurtcentrum, informeer dan bij deze andere organisatie of uw activiteit door gaat.
  • Wij hopen u snel weer te ontmoeten!!

 

 

 

Voor individuele situaties kunt u met al uw vragen over (mantel)zorg, inkomen, voorzieningen, ontmoeting, de buurt, schulden, vrijwilligerswerk, beweging, eenzaamheid, opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij het Sociaal Plein, ook hier in het buurtcentrum. Hier helpen wij u graag verder, voor uzelf, voor een ander of voor iemand waarover u zich zorgen maakt.

Naast de reeds georganiseerde activiteiten kan het buurtcentrum u ook een ruimte met alle faciliteiten bieden voor een bijeenkomst die u los van het buurtcentrum wil organiseren.

Kortom, u kunt zelf beleven dat het Buurtcentrum leeft. Stap gerust eens binnen en overleg wat wij voor u kunnen betekenen.