Home

Logo Buurtcentrum Limbrichterveld

Graag snel op de hoogte van het laatste nieuws in het Buurtcentrum Limbrichterveld, kijk dan even de pagina Nieuwtjes.

  • In opvolging van de landelijke maatregelen heeft het buurtcentrum Limbrichterveld besloten om per 1 juni 2020 geleidelijk weer activiteiten op te starten met inachtneming van alle RIVM voorschriften.  Voor de doorgang van activiteiten andere partijen in het buurtcentrum kunt u bij de organisatie van deze activiteit informeren of deze ook weer start.

    Op onze website en facebookpagina zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden. Kijk ook op onze activiteitenpagina

     

Kijk ook op onze Facebookpagina. Zie link onderaan de pagina.

 

Voor individuele situaties kunt u met al uw vragen over (mantel)zorg, inkomen, voorzieningen, ontmoeting, de buurt, schulden, vrijwilligerswerk, beweging, eenzaamheid, opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij het Sociaal Plein, ook hier in het buurtcentrum. Hier helpen wij u graag verder, voor uzelf, voor een ander of voor iemand waarover u zich zorgen maakt.

Naast de reeds georganiseerde activiteiten kan het buurtcentrum u ook een ruimte met alle faciliteiten bieden voor een bijeenkomst die u los van het buurtcentrum wil organiseren.

Kortom, u kunt zelf beleven dat het Buurtcentrum leeft. Stap gerust eens binnen en overleg wat wij voor u kunnen betekenen.