Home

Logo Buurtcentrum Limbrichterveld
Kijk ook op onze Facebookpagina. Zie link onderaan de pagina.

Nieuwtjes.

  • Kijk voor het laatste nieuws altijd even op deze website of onze Facebookpagina.
  • Steeds meer activiteiten kunnen weer doorgaan en er kunnen ook weer nieuwe activiteiten bij. Kijk even op onze activiteiten pagina.
  • Alle informatie over onze gezellige kienavonden kunt u hier lezen.
  • I.v.m. de Covid 19 maatregelen is tot een nader te bepalen moment het Buurtcentrum ‘s avonds vanaf 18.00 uur gesloten.
    Wij houden u op de hoogte via onze website en de Facebookpagina.

 

 

In verband met de aangescherpte Corona regels gaan de meeste activiteiten zoals o.a. het kienen, tot nader bericht niet door.
Zodra er meer nieuws is zullen wij u zo snel informeren.

 

 

 

 

Voor individuele situaties kunt u met al uw vragen over (mantel)zorg, inkomen, voorzieningen, ontmoeting, de buurt, schulden, vrijwilligerswerk, beweging, eenzaamheid, opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij het Sociaal Plein, ook hier in het buurtcentrum. Hier helpen wij u graag verder, voor uzelf, voor een ander of voor iemand waarover u zich zorgen maakt.

Naast de reeds georganiseerde activiteiten kan het buurtcentrum u ook een ruimte met alle faciliteiten bieden voor een bijeenkomst die u los van het buurtcentrum wil organiseren.

Kortom, u kunt zelf beleven dat het Buurtcentrum leeft. Stap gerust eens binnen en overleg wat wij voor u kunnen betekenen.