KOM JE OOK ?

Op vrijdag 29 September organiseren wij een nieuwe editie van een MASOEK SADJA met live optreden van Duo N-Twice !!!

Activiteiten in ons buurtcentrum

Ons buurtcentrum is een bruisende plek waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten, nieuwe vriendschappen te sluiten en deel te nemen aan diverse activiteiten. Van workshops en cursussen tot sportevenementen en culturele uitstapjes, we streven ernaar om een breed scala aan programma’s aan te bieden die aansluiten bij de interesses en behoeften van onze buurtbewoners.

Ontdek het zelf

We geloven dat een sterke gemeenschap begint met betrokkenheid. Daarom moedigen we buurtbewoners aan om actief deel te nemen aan het buurtcentrum. Heb je een talent dat je wilt delen? We staan altijd open voor nieuwe ideeën en vrijwilligers die hun passie willen delen. Of je nu een workshop wilt geven, een evenement wilt organiseren of gewoon wilt helpen bij de dagelijkse gang van zaken, jouw bijdrage wordt gewaardeerd en gewenst.

Ons buurtcentrum is ook een plek waar je terecht kunt voor ondersteuning en advies. Of het nu gaat om hulp bij administratieve zaken, opvoedingsvragen of het vinden van sociale voorzieningen, onze medewerkers staan klaar om je te helpen. We geloven in de kracht van samenwerking en willen een steunpunt zijn voor iedereen die dat nodig heeft.

Kortom, ons buurtcentrum is de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar gemeenschap, verrijking en plezier. Kom langs, ontmoet je buren, leer nieuwe dingen en maak deel uit van iets speciaals. Samen bouwen we aan een sterke en hechte buurt!

Tot ziens in ons buurtcentrum!