Mogen wij ons even voorstellen?

Country & Western Club Sittard is een gezellige club van dansers, die al meer dan 25 jaar wekelijks bij elkaar komt en regelmatig orkestavonden organiseert.

Oorspronkelijk zijn wij begonnen op donderdagavond. Ook nu nog wordt er op donderdag de hele avond door onze DJ mooie muziek gedraaid. In de loop der jaren zijn er allerlei linedances geleerd. Deze worden op verzoek herhaald en regelmatig worden er nieuwe dansen bij geleerd. De muziek van de dansen is veelal een echt countrynummer.

Er is een prettige mix van snelle en langzamere dansen, soms afgewisseld door een partnerdans.

Enkele jaren geleden zijn wij op woensdagavond begonnen met beginnerslessen. Tussen 19.00 en 20.00 uur leert men de danspassen en de eerste dansen, die natuurlijk erg moeilijk lijken. Maar al na korte tijd kan een nieuwe danser al menige dans meedoen.

Vanaf 20.00 uur wordt er op woensdagavond door gevorderden gedanst, waarbij eveneens nieuwe dansen geleerd worden en oude dansen herhaald.

Voorop staat dat er met plezier gedanst kan worden.

Onze dansavonden hebben een open karakter. Iedereen mag geheel gratis komen kijken om te zien, wat er zoal geleerd en gedanst wordt.

Als u denkt, dat zou ik nu ook wel willen leren, of als u in het verleden al kennis heeft gemaakt met onze manier van dansen en weer geïnteresseerd bent, kom dan gerust kijken en als u dat wilt, kunt u meedansen op woensdag of donderdagavond vanaf 20.00 uur in Buurtcentrum Limbrichterveld, Eisenhowerstraat 724 te Sittard. Info: 046 – 4518200 of 4510084.

U bent van harte welkom.

Country & Western Club Sittard